ge mig lite mer tid..

Någon som har ett recept på hur man får tiden att gå saktare?
Okej att jag vill ha sommar, men guud va fort tiden går. Och mer inlämningar ska in, fler prov blir det. Fast å andra sidan får man ju belöning. Det jobbigaste är att jag jobbar HELA sommaren. Fast det kommer jag vara så överlycklig över när lönen kommer sen. Så det får gå. Sista sommarlovet i mitt liv, troligtvis iaf :)
 Är ju ledig på helger och då blir det utgång och annat mys, Nått som e kass är att jag kommer vara kritvit :P HAHA
Om jag får ledigt vecka 29 så ska jag och mina systrar boka en sista minuten till värmen.
Vi ska även boka en resa till spanien imorgon, fast dit åker vi i September..så har man något att se fram emot då också. Då ska mamma följa med också :)

Nu ska jag titta på Grey's anatomy och sedan ska jag lägga mig och sova. Imorgon är det nationella prov i Engelska. Ska försöka komma ihåg och hinna att skriva imorgon ! Tjiiing!

multimedia, hur får man tiden att ticka ?

Sitter på lektionen och funderar på allt vad livet är och innebär. Det är ganska intressant, tro det eller ej. Vill bara ha rastrastrast, slippa tänka. Gör inget vettigt ändå. Vill ut i sommarvärmen. Men det går inte. För Elin måste sitta här och arbeta på sin inlämning! Men gör hon det ? nejnej.
Ikväll blir det teater där min kompis Dany är med och spelar. Ska bli jättekul och se verkligen. För han är bra, Lycka till<3



jag måste bara få fråga, varför ska allt alltid kännas så fel? Varför känns det som allt man säger är misstag? Men men, orkar nog inte deppa för det nu. Ska rycka upp mig nu och försöka skynda på tiden. Hörs snart igen !

Är hon inte bara för fin? Varför åkte hon ur Top Model ? Hon borde vunnit helt klart !
image20 Heather

kvällsunderhållning

Ne det är sant du som kommentera anonymt på förra inlägget. Jag är kass, skriver aldrig nya inlägg men ändå gör jag så mycket reklam. Kul att jag vet att du är på min msn också! Ser man va man känner för folk :D
Men jag har swriöst ingen tid för något känns det som, är bara plugga hela tiden. Sista slutspurten nu. Men jag ska klara det! Tänker prioritera plugg före blogg nu faktist. Vad folk nu än tycker om det ! Nu ska ja sova, men jag ska blogga imorrn igen. Måste ju göraall nöjda :)

Natti Natti!

RSS 2.0