stressstress

Jag är kass, jag skriver aldrig i bloggen. Har ju aldrig tid känns det som! Uner helgen har iaf Adam fixat lite design på min sida. Jag är nööjd..Tack adam:) Helgen har gått för fort. Redan måndag imorgon..Fast det är ju bara två dagar i skolan denna vecka. Ska nog härda ut då alltså :) Nu blire ett långt bad med ljus och musik! bra slut på en stressig vecka.
puss!

proomenix, party ikväll!

Nu ska jag precis gå ut och gå en sväng. Mår riktigt bra idag, fast jag tog det ju ganska lungt igår. Fest i mariestad..ganska kul :) Ikväll är vi på't igen. Ska till hentorp och fira Cindy som fyllt 19. Det blir nog trevligt. Möter Elin i stan sen drar vi till Nilo och förfestar. Ingen aning om vad jag ska ha på mig. Man har liksom shoppat i hela sitt liv men man har aldrig något att ta på sig ändå? haha! Det blir väl som igår kväll. Bytte om 10 gånger, utan att överdriva. Men nu måste jag skynda mig iväg. Ha en trevlig Lördag!

Vila i frid lilla Engla.

Ikväll är det dags att tända ett ljus för Engla. I alla fall enligt de SMS som kommit inflygande i min mobil under dagen. Och jag tänker inte svika det en sekund. Att det finns så sjuka människor där ute. Man kan inte bli annat än rädd. Så tänd ljus alla ni som tänker på Engla, hennes familj och det som rör detta.


image19


partyfredag!

I fredags var det dags för party och kul var det ! :)

Vi styrde kosan mot mariestad där det var många fester eftersom det var björnes. Gick på förfest hos Karin. Var massa trevliga mariestadsbor där.En vinare senare stog v ioch skakade rumpan på björnes. Det var väl inte så jättekul, men vi gjorde det bästa av situationen. Tack för kvällen :) Dany sov över i Mariestad, jag tog bussen hem. Trött som bara den när jag kom hem. Lägger inte ut några bilder eftersom de inte är så fina! Skriver en rad om resten av helgen senare. Nu blir det lite plugg..Hejdåå:)

A tribute to marimekko.

Hittade precis denna sjukt snygga klänning ur H&M's A tribute to Marimekko kollektion. För endast 398 kronor är den min..Ska jag slå till:)?


image17

blogg på engelskan.

Sitter på engelska lektionen och läser bloggar. Riktigt kul är det att se vad andra köper och så :). Tipsa gärna om eran blogg så jag kan läsa ! :)
Hade prounciation check-up nyss. Fick sitt i ett rum och läsa fraser och sen en text. Det var faktst kul, tro det eller ej!
Om en halvtimme är det lunch, vet inte riktigt vad det bjuds på idag. Efter det ska vi ta oss igenom 3 långa lektioner. Men det ska nog gå bra med det också.
Efterdet ska jag till jobbet, första dagen..Jag är nervös. Men det får man väl vara! Sen blir det hem och plugga, för igår öppnade jag inte ens boken..dum som jag är.

Imorgon blir det en ganska jobbig skoldag, men med tanke på prov får vi nog en längre rast, det är ju bra förstås.
 Men nu ska vi lägga ner datorerna. Skriver kanske sedan om jobbet...:)


Jag vill ge ett stort + till http://www.bloggkoll.com/ där man kan bevaka bloggar! Sjukt bra om det finns en blogg man vill veta när någon lagt upp ett nytt inlägg :)!



http://www.youtube.com/watch?v=bZnDzzR2DWE

school, all day long.

Skoldagen går så fort, bara svischar förbi. Och jag klagar inte. Gjorde faktist inget speciellt idag, skönt det med emellanåt.
Fast jag var ju lite dum idag på IR lektionen förstås..Jag frågade Adam en fråga:
Israel är väl inget land? Är inte det en stad i jerusalem?
och där fick ni se hur smart jag är..verkligen så oallmänbildad som man kan bli. Okej att jag inte tänkte full tut just då men..pinsamt blev det. haha!
Nu ska jag i alla fall plugga lite entreprenörskap, prov på fredag. Senare ska jag och vevve ta en promenad, väldans trevligt!

Imorgon är första dagen på jobbet ! :]

                  image16








Suprise mami!

Ja, medan mamma åkte iväg på en kryssning till Åland hände det grejer här hemma vill jag lova. 
Jag och mina systrar och henke började med att måla väggarna i vardagsrummet i färgen canvas, som är ljus ljus beige. Blev väldigt bra faktist! Vi lärt det torka övernatt och sen satte vi igång med att bära in allt. Allt som skulle stå i bokhyllan, sofforna, tvn...you name it. Vi möblerade om så nu står det mesta annorlunda. Och vilket resultat dessutom. För er som vet hur det såg ut förut så är de ju mkt bättre nu.
Tråkiga rum här i Lundne dock. De går inte möblera så bra. Samma med sovrummen. Men vi gjorde i alla fall det bästa av situationen, och här är resultatet mina vänner...:)


image12





image14


Shopping!

Äntligen har jag lagt in bilder från kameran. Här kommer lite av det som jag shoppade förra veckan :)

Blev..
En jeansjacka ( kort)
Spetslinne
Väska
örhängen, hittade några snygga på glitters rea :)
strumpbyxor med blommor
och en svart kofta :)


mkt nöjd! Nu ska jag ut o leta efter snygga chinos också. Vill ha några som inte hela skövde har, men vi får se vad jag hittar ..:)
 
image10












Aloohaa

Precis hemkommen från en middag hos Sofia&Henke, mkt trevligt! Jag och mina två systrar dansade hejvilt. Och gick upp i brygga osåntdär..skrattade gjorde vi mycket iaf ;) välbehövt var det ja!
 Varit sjuk i tre dagar, en riktig pers. Men det känns som att jag är frisk snart iaf så bättre kan det inte bli. 
Imorgon blir det stan och promenad på berget med mina kära systrar. OM jag mår bättre :) Riktigt festsugen också men det blir nog en vit helg tyvärr..fast det är väl positivt det också förstås.
Ne nu ska jag ta en dusch sen blir det att ta på sig myskläder och hoppa ner i sängen och bänka sig framför tvn. Idag är det så ska det låta och Berg flyttar in. :)
Snälla gör mig frisk nu..! hejdåå!


Fick en jättefin klänning av min syster också. Den ska jag ta kort på och lägga upp så fort jag kommer ihåg!


segaste jag :)

heej, jag är jätte tråkig. Jag har inte haft tid att blogga på ett jättebra tag. Men nu ska jag ta tag i skrivandet igen :)
Idag var en riktigt bra dag, första april. Ingen skämtade med mig (tur),  det var soligt och varmt ute. Bra start på en ny månad. Kan ju hoppas att det kommer bli såhär nu framöver, gärna lite varmare..:)

Va på stan idag igen med Elin. Och jag provade äntligen vita converse skor och jag ska ha dem, Bättre sent än aldrig, de är ju så sjukt snygga:) Sen hittade jag ett par snygga jeans också, eftersom jag missade min buss fick jag gå en liten extra sväng..så det blir till och tjata på mamma när hon kommer hem (:

Jobbintervju på fredag, jag säger bara snälla. Jag MÅSTE verkligen ha ett jobb, extra pengar. Eftersom mina tar slut på en snabb sekund...Men nu ska jag se om jag kan hitta på något roligare än att sitta här, tvivlar faktist. pussheej<33

image9



RSS 2.0