God morgon

Idag när jag vaknade sprang jag ner till tvättstugan och avbokade tiden. Orkade inte tvätta!! Bokade en ny tid imoirgon, får ta tag i det då. Eftersom mina föreläsningar har börjat har jag rätt många böcker jag behöver läsa. Så ja la mig i sängen och började läsa en bok om människors undran- Europas idéhistoria Antiken. Detta är sånt man får läsa om i vetenskaplig baskurs. Aristoteles, Platon,Homeros...men det är faktist intressant!

Nu ska jag inte tråka ut er mer. Det är dags för mig att gå mot skolan, ska möta Elias och åka till stan innan jag börjar.  Tänkte ta en bild men hittar inte webcamen, programmet alltså, den är nog inte installerat, har en ny dator och förstår den inte så mycket än, i alla fall inte installation och så =).
Får bli nästa gång.
Ta hand om dig!


sommarminnen.

Det där var ju inget!

Satt på föreläsningen, behövde inte säga ett ord. Vi är ungefär 97 personer som går i min "klass" det kallar jag storklass iaf :).


Nu har jag precis suttit och kollat igenom bilder på min kamera :) vilka minnen! Ni ska få ett smakprov från systershelgen i grebbestad. Visst är vi lika ;)???


fierce!!

Sitter här en måndag som egentligen skulle kunna vara vilken måndag som helst. Det är det inte för mig, Idag är första dagen som student på Örebro Universitet. Häftigt!
Det känns lite glassigt faktist. Jag trodde aldrig att jag skulle få tummen ur....att sätta mig i skolbänken, att bli "välutbildad". Nu är jag iaf här och det känns super!
Börjar inte förrän kl 15 idag så har fortfarande några timar kvar, nervositetet kommer krypande.
Uppdaterar mer sen! Wish me luck!!

RSS 2.0