it's a partyyy!

Idag är det lördag, det är förmiddag och jag har ingen aning om vad dagen har att erbjuda..!
Till en början skulle det bli utgång ikväll men det verkar inte bli så längre tyvärr..men vi får väl se.

Gårdagen som började med fika på voda slutade med att vi gick till husaren och dansade natten lång, så man vet alrdrig riktigt vad som kommer att ske ;D

Snart är det dags för matfestival i Skövde. Det är jag ritkigt pepp på iår, och jag tror jag delar det med måånga :) Vi får se hur det blir med den men hoppas på en ritkigt bra helg med massa roliga människor!

Nu ska jag leta upp telefonen och ringa ett par samtal, ha en gryyym helg och festa lungt!!

EVIVA ESPAÑAAA!

För sisådär en halvtimma sen ringde mamma och bokade en resa till Lloret de mar i Spanien. Vi åker alltså inte föränn i oktober. Men nu har jag något att se fram emot när den grååa,lååånga och triista hösten närmar sig. Det ska bli hela underbart. Jag som älskar språket, människoorna, landet och allt. Jag ska gå och räkna ner dagarna nu..eftersom jag jobbat åtta veckor av sommarlovet har jag knappt sett solen eller kännt värmen. Så nu kan ni säkert förstå att jag ser fram emot detta. Men nu ska jag fixa lite här..för imorgon börjar skolan igen. Sista skolstarten för min del...Nu är det dags för IT3A på itgymnasiet. Detta året kommer bliii grymt och när sommaren tillslut kommer igen äre dags för studeeent och stooor feeest!

Man; de 10 värsta modemissarna












Debenhamns i Storbritannien
ville ta reda på vad det fulaste som en man kan klä sig i under semestern är; de gjorde därför en undersökning och här har ni resultatet som kom till sverige under veckan som gick.


1. Strumpor i sandaler

2. Speedos

3. Sarong

4. Snusnäsduk knuten runt huvudet

5. Shorts i Union Jack-flaggan

6. Magväska

7. Piercing i bröstvårtan

8. Fotbollströjor

9. Cykelshorts

10. Crocs eller så kallade Foppa-tofflor

Källa: Female First


Inget är ju vidare snyggt..Eller vad tycker du ? Vilket av detta är fulast och förtjänar plats nr 1 ?


Bli medlem ...

Bli medlem på gratismakeup där du genom att samla poäng så småningom får ett presentkort på kicks. Låter inte det lockande ?

Bli medlem - http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=95476

jag ska börja blogga igen!

Jag har bestämt mig för att ta upp bloggandet igen..och nu ska jag vara aktivare än någonsin (:
Har inte bloggat på hela sommaren och det är väldigt synd faktist! Men det har ju berott på mitt jobb, har jobbat i åtta veckor i rad, har visserligen varit ledig på helgerna..men jag menar det finns ingen tid då..:)

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen innan filmen på femman börjar klockan 20.00, ni vet varje vecka på kanal fem är det ju en film som är baserad på en sann historia..och sånt gillar vi (:..Men tjing på er !

RSS 2.0