tisdag, trååkiga tisdag

Sitter i skolan och "pluggar".. Jag gör aldrig något vettigt när jag ska plugga..Glider bara in på en massa annat onödigt. Jag har ingen motivation. Och jag känner av att jag inte är den enda.
Nu ska jag snart ta lunch och sen lägga mig i mys-soffan tills vi börjar vid 12.20. Då blir de två lektioner, grafiska dessutom. Usch och fy! Funderar på att kanske kanske ta bort digitalt skapande..men jag vet inte om det är så smart det heller, vill i alla fall inte riskera ett IG.
I eftermiddag ska jag nog ut en sväng med dany&co sen på kvällen ska ja upp till Gönul. För idag är det bajram(stavning?).. Så hon bjöd upp mig på middag eller nått. Trevligt det! Nu så ska ja nog packa ihop mina grejer.


FÖRRESTEN! Jag ska få en egen lägenhet. Det är helt sjuukt. Visserligen kommer mamma att bo under, men vad gör det?Har ändå mitt eget där jag kan göra i stort sett vad jag vill. UNDERBART!


None Äntligen är ni miiiinaaa :), haha!

min vecka

Oerhört omtumlande vecka som bjudit på alla sortens känslor.

Måndag- Var i skolan till halv tre. Gick ut på promenad med mina favorittjejer Emelie och Veronica på kvällen! :)
Tisdag- Skolkort i skolan, när jag kom hem gjorde jag väl inte alltför mycket.
Onsdag- dagen rullade på som alla andra, tills på kvällen. då jag fick reda påa att en av mina gamla lärare hittats död. ( han hade varit försvunnen sen tisdag en vecka tidigare). Kände bara tomhet och kunde inte göra något alls..
  
Torsdag- Mycket känslor. Började med en minnesstund där tårarna forsade ner på oss alla. Riktigt tungt. Mycket minnen och jobbbigt att se Bertil ledsen. Sedan gick vi ner till Rydskolan där vi pratade med lärare och så där. Var kvar ända till 12 ungefär. Vääldigt skönt att prata med Bertil, han gjorde mig verkligen stark. Sen bar det av till skolan, där vi pratade med lite lärare m.m. sen in till stan, med dany.. Vi hade faktist kul och han fick upp mitt humör. PÅåkvällen gick vi ut..det lev lite väl mycket för oss alla kanske.

Fredag- Skolan, jag var död,trött,sliten..trodde inte jag skulle klara dagen. sen åkte jag hem, på kvällen blev det restaurang följt av en chai latte. Lugn och mysig kväll.

Lördag- Familjeutflykt. Shopping...Jag köpte ny mobil, och kamera.. among other things. Oerhört nöjd är jag! Var hemma vid kvart över 8. Och kvart över 9 var jag tvungen gå till bussen. Stressigt med andra ord. Bussen som inte kom resulterade i att jag ringde en taxi som plockade upp mig och sedan Emelie närmare stan. In på harrys och partyt kunde börja. Blev lite hårt för Emelie så hon åkte hem, jag gick till vatra där kvällen fortsatte. Ganska kul kväll. Sen iaf så gick vi på efterfest och var hemma alldeles för sent.

Söndag- sovit mest..slappat med tv. Kom hem från mormor nyss, mysfika och så blev det lite planering inför framtiden. Men mer om det säger jag inte än!


Snart åker jag till spanien, bara 11 dagar kvaaaaar!

IT3, shalalalalaaa

Måndag, vanligtvis ganska seg dag men det känns som att den här dagen kommer att bli härlig :). Har bara två lektioner så det ska nog gå rätt så bra...

Det är några projekt igång i skolan nu, dels projektarbetet då..med vårt UF..och sen är det dags för mig och jesssica att sätta upp lite affischer m.m. inför studentutprovningen på fredag, sen så har vi ju även vårt företag i Entreprenörskpen..och ja, det var väl det. Nu tycker jag man känner av att trean helt klart kommer att vara det roligaste året, tänk bara våra tysklandsresa, vi ska ha kuuul!

nu ryker det från plattången, bäst jag plattar håret nu..men jag hinner säkert med ett inlägg innan dagen är slut. Ha en kanondag!


<3

Hej mina vänner, nu sitter jag här igen..Det är söndagkväll och det finns inte alltför mycket att göra. Men om sisådär en halvtimma är det säsongspremiäär för andra avenyn, gud så härligt ! :)

Jag sitter på fullaste allvar här och längtar till nästa helg, helt otroligt. Men då blir det i alla fall utgång med Emelie och systrar, sen ska vi ut på lite familjeäventyr och allt möjligt :)
Sen helgen efter det är det Ladies Night i gbg med mina systrar, utgång på det också så klart och en hotellnatt!
Och tooorsdagen efter det bär det av mot åtminstone lite varmare breddgrader då jag, Sandra och mamma äntligen åker till mitt älskade spanien. Det finns så mycket att längta till nu att man inte vet vart man ska börja!
Och det är nog första gången jag känner så!



" för när du rör vid mig så som ingen annan blir jag galen, ber om mer"

Hitta hem!

Du L-E Arvelin, den visaste av dem alla. Var har du nu tagit vägen?
Här sitter vi "småtjejer" i våra rum och gråter och hoppas att du snart ska komma hem.
För du ska veta att vi tänker på dig, att vi sitter och undrar var du är
alla tror det värsta men hoppas självklart på det bästa, så visa oss att vi har fel..Kom hem!


Arvelin och Bertil gjorde liksom tiden på ryd så lätt, så rolig.
De var inte som lärare, utan som bekanta..Som man liksom kunde prata med och veta att de alltid lyssnade.
Inte täffat någon av de på nått år men sen fick jag höra nyheten att Arvelin är försvunnen och det känns som det var igår ja satt i skolbänken i ryd och hånade ett av hans dåliga skämt. Det går inte att få in i hjärnan..man vrider och vänder på tanken men den vägrar fastna.
två människor som är värda allt och lite till, har du aldrig haft en lärare som någon av de kommer du aldrig att förstå. Och nu vet ingen vart Arvelin är..alla bara hoppas. Så det tänker vi fortsätta med tills vi vet något mer.
<3 L-E A. ...Vi alla hoppas!

..så otroligt jättebra!

Nu är det dags att klaga lite. På en människa..som är så..gaah! För det första, man kan inte va vän med alla, det går inte..man kommer inte överens med alla. Man kan inte vara allas nära vän, det funkar liksom inte. Sure, man kan ha en hel del vänner..men man kommer ju alltid ha olika relationer till dessa vänner, men ne inte enligt dig.. du är bästis med alla du! JÖSSES!

Nu har jag klagat, nu till något helt annat

jaaag har fått en härlig känsla i min kropp, alltså det är helt underbar..Kan inte förklara alls men den gör mig glad. Och det är mer än bra så jag hoppas den håller i sig. Fast att det är jobbigt att ständigt ha det på tankarna, även om de gör mig sådär glad, kan liksom inte tänka på annat. Ingen skola, inget plugg, INGENTING!

Dags att duscha innan dagens idol, guud vad jag älskar det programmet

söndag = ångest

Heela fem dagar skola framför oss, fast på onsdag har vi fritluftsdag vilket innebär volleyboll. Ska bli kul faktist :) Annars har vi vårt första prov imorgon (för denna termin), har inte övat någonting och det bådar ju inte gott. Men jag tror inte det behövs för att det är ganska enkelt! Men v får väl se när jag har gjort det om jag gjorde rätt.
Nu ska jag i alla fall ta en dusch och senare gå ut med Dany! Pusspåer!


oh hot damn!

Vilken fantastisk helg det har varit!
 vi inledde helgen med lite käk på Riviera i stan, jag emelie och veronica! Mysigt. Efter detta styrde vi kosan mot veronica där vi kollade på SATC- filmen, jag kollade bara på halva och halvsprang hem imörkret, rädd och panikslagen. haha!

Lördagen började redan vid halv åtta med en dusch. Bllev hämtad av mormor och i bilen satt båda mina systrar. Vid binneberg hämtade vi även dany. Vi skulle på "Sveriges största" loppis! Nu är inte ja så säker på att det var det men, kul hade vi. Vi hittade relativt mycket allihopa och alla var mycket nöjda. Efersom man var blöt av regnet var det bara att ställa sig i duschen när man kom hem och vila några timmar för att sedan sätta oss på pims med lite allt möjligt folk. Kvällen slutade med att jag, nilo och syster sofia gick till husaren för en trevlig utekväll..medan de andra i sällskapet gick till vatra.

Söndag och liseberg med klasskompis Jessica :) Trevligt hade vi och trots att vi inte åkte så mycket hade vi en väldigt lyckad dag.. Regnade lite mitt på dan men annars så hade vi ganska bra väder. 18.02 tåget hem, kolla på ensam mamma söker och sedan somnade jag ganska direkt. Var heelt utmattad.

Idag,måndag, var det skola som gällde.. två lektioner och en håltimma. Slappt, precis det som behövdes denna måndag.
Ikväll är det kristallen och jag kommer sitta bänkad, love it ! haha :)


mrs seceret

jag tror att det är bra att vara sjuk ibland. För när man är hemma tänker man huur mycket som hellst..
och tack vare allt detta tänkande har jag tagit några beslut. Och dessa är bra för mig, faktist. Det är egentligen inget stort så sett..men jag tror att detta var bra. nu äre bara lite av det värsta kvar..

Och nu låter jag väldigt hemlighetsfull, HAHA! men jag tror det är bäst att jag har det så, i alla fall ett tag.

4 OKT :)

nu händer det grejer i mitt huvud vill jag lova, för jag har bestämt mig för att ha en hel vit månad. Sommaren har inte innehållit annat än jobba och dricka..hemskt egentligen. Och tänk alla pengar som spenderats? Jösses!

Så alltså, OM jag klarar mig så ska jag hålla mig ända till Ladies Night som är den 4 oktober..jag vet hur många som tänker hon klarar de aldrig, det gör mig ännu mer taggad..tror ja, HAHA!

Det var allt för denna gången, wish me luck!

tisdag morgon, gör mig frisk!


EGOOO :)

hellohey!

Nu sitter jag här igen tisdag morgon och jag är fortfarande inte frisk. Men jag är inte förvånad! Jag hr i alla fall bestäm mig att nu ska ja bli helt frisk så jag tänker stanna hemma tills jag blir det! Förhoppningsvis känns det bättre redan ikväll.

Har precis ringt mammas jobb, vilket är väldigt pinsamt..Det känns som att jag och Sandra är de enda som ringer dit och tjatar. Men nu var det ju faktist viktigt, fast det vet ju inte de om. Tycker det är dum att man ska behöva sjukanmäla sig varje dag, kan man inte bara vara sjuk tills man kommer tillbaka? Är inte det mycket enklare? jaja, nu ska jag lägga mig med en stor kopp te i väntan på att mamma ringer ..hinner säkert med ett till inlägg under dagen!
tack&hej:)

too little, too much!

heej mina kära vänner!

Då har det varit matfestival i Skövde igen då. Blev för mycket för de flesta av oss båda dagarna skulle jag tro. Och kvällarna slutade inte alls som jag tänkt mig. Men men, sådant man får ta! Så nu äre dags att blicka frammåt istället..haha.

Idag är det måndag och jag har inte varit i skolan, på grund av att jag är sjuk, har egentligen mig själv att skylla. Jag har hostat sen första veckan på sommarjobbet då jag var sjuk, men har jag tagit det lungt en enda dag sen dess? Nope. Antingen har det varit jobb eller utgång, hela sommaren..snacka om ångest nu..haha!! Så jag ska nog försöka ha några vita helger framöver. Det är precis vad som behövs i mitt liv. Nu är det bara att klara av det också. ;)

Sitter och längtar till oktober, då det blir ladies night och veckan efter spanien. Ska bli så skönt att komma bort och slippa alla ansikten som man alltid ser här i stan. Nu ska jag lägga mig och vila. Hoppas på skolan imrogon, tro det eller ej ;)


RSS 2.0