Utkast: DAGENS Vill ...

DAGENS Vill ha: en lägenhet plus jobb i sthlm
DAGENS Klädsel: nya jeansklänningen med svart polo och svarta leggins
DAGENS Smink: nada
DAGENS Frisyr: knut med lugg
DAGENS Händelse: bilturen
DAGENS Låt: Chris Brown- I needed you
DAGENS Planer: se till att få allt gjort, planering och action!
DAGENS Saknad: ne, det tar vi inte här
DAGENS Dummaste att jag stör mig så otroligt mycket på folk
DAGENS förvånade: Att få skit för något jag inte ens gjort
DAGENS Behov: mys
DAGENS Bästa: att skoldagen var så kort
DAGENS Köp: vit lång tshirt från gina
DAGENS Humör: gott, trött dock!


Usch och fy för Januari!

Min mamma tror verkligen inte på något jag säger, känns det som i alla fal.. Jag försöker men lyckas liksom aldrig. Okej att jag ljuger rätt mycket. Särskilt om pengar..Jag är vääärldens slösa. Alltså pengarna tar slut på en sekund, utan att jag har någon aning om var de är. Eller det gör jag, alla nya festklänningar och festkläder, alla utgångar, alla dyyyra drinkar. ( och nej, mitt liv handlar inte bara om fester) Men det säger man helst inte till sin mamma, då ljuger man hellre. Och sen när pengarna är slut går man där och låtsas att man har en massa pengar kvar och lever livet. Glöm det Elin!
Idag är det den 7e januari. Jag har nästan inga pengar kvar och det dröjer ett tag tills de kommer. Men tills dess har jag en sthlmsresa framflr mig, super! Jag har en massa saker jag måste köpa men nej! Jag hatar januari, år efter år.

Lyckligt

För vi ska gå på chriiis brooown, vi ska gåå på chriis. Jag blir helt galen när jag tänker på det. Hans låt forever och jag är fast.


Som ni säkert förstår valde Emelie alternativ 1 :P Så den 23dje januari, alltså om två och en halv veck, PANIK! Åker vi och ser C.B, och stannar en helg uppe i sthlm. Bättre blir det inte just nu faktist.
Nu ska ja nog ta ett varmt skumbad innan jag sätter mig vid tvn, oooh jag är så lyycklig! Lite ego sådär på tisdagskvällen ;)

EMELIE 18

Idag blir emelie äntligen 18 år. Hon har räknat ner dagarna och fort har det gått..grattisgrattisgrattis och hoppas att du får väärldens bästa dag.(L)

Tänkte avslöja min present; Det är ett val du får göra.

Antingen fulländar vi helgen i sthlm och går på chris brown den 23 januari. Elin står för biljetter, skjutsen är fixad och tja, hotellet tar vi sen;)

Eller så åker Emelie och Elin en kryssning till Tallin under påsklovet, En 40 timmars lång kryssnng med en heldag shopping i tallin. party på båten, och ja.. du fattar:)


SE SÅ EMELIE fyllekaja, vaaad väääljer du :)????

vuxen ;)

Det är nått spciellt med att hämta tvättkorgen på toaletten, gå ner till källaren och sätta igång en maskin, hur mesigt det än låter..Man känner sig vuxen på nått sätt. Och efteråt blir man stolt..man kanfaktist om man själv vill. Det spelar liksom ingn roll att ens mamma bor precis under en, man kan själv Och när jag göra sånna där saker blir jag bara mer och mer eggad till att flytta hemmifrån. Vilken prövning. Sen att jag vill flytta 37 mil härifrån till kunliga huvudstaden känns inte alls jobbigt. Känns som om livet skulle bli så mycket enklare. Jag SKA bannemig dit alltå det får ta den tid det tar, men upp till sthlm med gönul. DET SKA JAG!

Nu ska jag gå ner och hämta sista tvätten och hänga upp den, jag är fööör duktig.oss Jag och min blivande sambo;)

there's just one more thing i like to add..

sitter här i  min lilla lägenhet med systers katter. Mina systrar är på kryssning och då är det JAG som får ta hand om katterna, orättvist.
Igår var jag inte en meter utanför huset, inte en enda.Det var hur skönt som helst. Precs vad jag behövde..tror jag.
Idag så ska jag i alla fall ut och fika med mina två favorit tjejer. Men först ska ja städa och ordna och dona:)
Hörs imorgon Pusss

over and out

idag har jag haft en "inget liv-dag". Loggat in och ut på olika sidor kanse 20 gånger . Pinsamt men sant. Det har bara varit dator, tv och mobil idag. Intressant liv jag lever. Men imorgon händer det andra grejer, rastlös som jag är!
Puss och godnatt

nystart?

Då sitter jag här igen, den 2 januari 2009. Fick ingen kanonstart på detta året direkt. Men det är lite för privat för att skriva om i bloggen. Men nu så ser jag det som att det är dags att blicka frammåt istället, nytt år och nya möjligheter ska det väl vara :)?
Låt oss hoppas det. Under 2009 ska i alla fall jag åka till tyskland med skolan, jag ska ta studenten, vi ska ha våran modevisning och ja, hur mkt som hellst! Jag SKA flytta till sthlm under/efter sommaren med min käraste vän, hon som gör livet så mycket lättare att leva dagar som dessa..tro det eller ej! Nu ska jag nog ta ett långt och varmt bad tror jag. Hoppas eran jul/ nyår varit perfekt!
Hörs snart, Puss&Kram!

RSS 2.0