Shoppingsugen, again!

Idag är jag utvilad, trots att jag bara fick sova en timma längre! Sovmorgon är ett riktigt plus. Ska väl snart börja göra mig iordning. Men eftersom jag inte skrivit på ett bra tag så tänke jag att det måste jag ju göra.
Påsken var underbar, "firades" i vår kära huvudstad med Nilo och hennes familj. Blev inte så mkt shopping. Hittade en kjol och ett par leggins, blommiga. :) Bilder kommer senare. Var inne och checkade Indiskas hemsida och jag hittade en ritkigt snygg kjol för bara 199 kr. Den ska bli min, och ett par ritkigt frächa klackar till det, yummie.
Bild kommer senare...för nu måste jag snabba mig. Tänkte hinna med en kaffe innan bussen går.


Men nu innan måste jag göra mig iordning för en dag som börjar i skolan och slutar någonstans på stan med två ivriga Elin's (:
HÖRS!

Är verkligen människan så hemsk?!..

Det är stunder som den här man inser att människan är elak. Att vi inte vet bättre än att kriga, såra och bara vilja ha makt. Det är när man ser videor som dessa man tänker till och blir överlycklig att vi bor i ett neutralt land som sverige, där krig inte existerar. Här sitter vi istället med våra oxfile och våra dyra kläder. Vi sitter och tittar på vad som sker ute i världen utan att egentligen göra någon större skillnad. Vi sitter och tittar på nyheterna och tänker " gud va hemskt" sen byter vi kanal och bryr oss inte mer om det. Det är sjukt, vad vi är egoistiska, vi som "har det bra". Det är på fullaste allvar dags att ta tag i det som sker i världen, annars kommer hela jorden om några år likna ett slagfält där ingen bryr sig om något annat än sin egen överlevnad. Våra bekymmer i ett sånt här land kan klassas som små när vi jämför. Vilket de faktist är. Det hjälper inte att några vill göra skillnad, det krävs en hel nation, en hel värld till att få det samhälle vi vill ha.
Tänk på vad du ser..


Känslor, Tacoevening, Melodifestivalen och massa gott :)

It wont be long before the days are brighter.

Nu sitter jag här igen för att skriva några rader. Idag har jag väl inte så mycket att säga egentligen. Igår var det taco och melodifestivalen hos petter i hjo med Emelie, Veronica, Petter, Andreas och Dany!
Mycket trevligt och det var välbehövt, en lördag utan fest.

Idag ska vi åka och hälsa på syster, blandade känslor. Men självklart är det underbart att träffa henne igen. Saknar henne till max, på riktigt. Vill bara göra allt bra, känns som det jag gör inte hjälper. Men jag försöker..Hang on sis!

Jag vill föresten tilllägga att musiken var bättre förr. Det är ju bara att titta några år tillbaka..Roligare låtar att dansa till..och med större budskap. Jag röstar för old muusic! :)

image6


Sommaren 2008- Badräkten!

I år ska jag nog satsa på baddräkt.
Finns massa sjukt snygga där ute.

Det alla jämt tänker är ju " men man blir inte brun på magen.." de e ju ganska så sant men det tänker jag ignorera detta år!

Tänk en baddräkt i någon riktigt snygg färg och ett par snygga solglasögon till det och nåra söta skor. Dessutom är det ju kul att sticka ut bland alla bikinibärande tjejer på stränderna. Får bli badräkt för min del alltså!

image5


Vår nya stjärna, Björn!

image4

Han vet vad man säger, när man säger det. Till och med hur man säger det.

Vem i hela fridens namn kommer på " hon på russinpaketen..hon tycker jag verkar så skön" ,för att citera Björn när han var med i Parlamentet, när han får frågan har du några kvinnliga förebilder! Säger inte det allt? Björn rules!

Han är nog den person som får mest uppmärksamhet i media, men han är även den person som vi diskuterar om mest. Alla pratar om Björn!. Precis alla har sett honom någonstans och alla har en åsikt, de flesta att han är oerhört rolig. Inte nog med det, killen är ju snygg också ! Han har vunnit alla flickors hjärtan skulle jag tro.

Jag vågar nog till och med säga att Sverige kan va lugna, vi har funnit vår allra största talang. På bara 21 år. Om han presterar så bra nu, hur ska det då bli sen? Kan inte vänta! / EB


18 om 3 månader!!!

Sitter här med en kaffe. Ska strax springa iväg till bussen, sen som vanligt.

Orkar egentigen inte idag..men jag måste väl, kan inte komma efter nu innan lovet och grejer. Efter skolan blir det nog ganska lungt, vila upp sig inför imoron då det blir skola och sedan Party.

Men nu är det dags att spriinga, heeejs!


Förresten, idag är det den 13e, och det betyder att om tre månader smäller det! 18 äntligen :)


image3


Myspys med film och ett lååångt bad!

Precis hemkommen efter en kaffe hos en kompis. MKT trevligt att träffas igen och snacka och skratta! Och planer gjorde vi inför lovet också, kommer bli grymt!


Ska strax titta på "det okända" som är på tv4+ 20.00 idag. Rekommenderar verkligen det! För alla de som inte tror på det övernaturliga och sånt där..Eller för alla egentligen.


Efter det blir det en lååång dusch. Sovmorgon imorgon också, superbra! pusshääje! / EB


Sommarjobb, Lov & Shopping thoughts..

Dagen idag har varit slapp men lagom lång. Ganska trött nu dock. Men man blir det av detta tråkiga väder. Det suger riktigt hårt. Dags för värme och sol nu! Shots, linne och klackar, yummie!
På tal om sommarn föresten, Satt på bussen idag och tänkte. kom på att det är dags att fixa sommarjobb snart. MÅSTE fixa det på lovet.

.

Sedan kommer vårt efterlängtade lov. Eller ska jag säga välbehövda ? SÅ mkt att göra hela tiden. Men i alla fall så har jag inget som är sådär jättebestämt. Ska väl mest ta det lungt, va med kompisar och allt det där andra som man gör på lov.


Rätt sugen på och shoppa också, men plånboken tillåter inte det tyvärr. Så jag får väl tigga lite pengar av mamma, så ja kan köpa något åtminstone. Nya skor behöver jag också..eller egentligen inte men, jag VILL HA nya skor och jeans och en snygg vårklänning!


Dags att kila! ha det fint, ciaao (;


Allt är inte kul...


Hade så fruktansvärt tråkigt idag så jag och syster bestämde oss för att rensa mina garderober..men det ångrade vi ganska snabbt..usch va jobbigt det var! :)

Massa att kasta, och jag fick ångest varje gång jag skulle lägga i nått i sopkassen. Men nu inser jag att det var välbehövt, när jag ser de svarta fulla sopsäckarna stå i hallen. Är väl inte så jättetomt i garderoberna nu ändå, som tur är !

Strax efter hittade vi mattor i vårt förråd, så vi började dammsuga och allt sånt. La på de nya mattorna, fixade lite nya tavlor och så :) Så nuu så ser det lite annorlunda ut minsann!

Det jag väntar på nu är att göra om vardagsrummet. Veckan efter påsk ska vi måla. Sen fixa hem sofforna och mattan som vi köpt :) nya gardiner och nya blommor och tavlor. kommer bli peeerfekt! Jag och mina systrar ska köpa ett bord på ikea till mamma också, som en liten present. Kommer också passa perfekt där inne.

Nu ska jag ta mig en svalande dusch innan jag sätter mig fastklistrad framför tvn och tittar på gossip girl! Ha de fint!

image2


Here's why ;)

Nu har jag äntligen bestämt mig för att blogga, på rikigt. Så därför gjorde jag en ny blogg, jag tar nya tag :).Anledningen till att jag vill blogga är för att få skriva av mig och sådär :) Kanske komma med smarta tips och tankar, vem vet?

Skolan är nu fruktansvärt tråkig och jag är riktigt trött på den. Därför ska jag lägga så mycket energi jag bara orkar när jag väl är där, så jag slipper att göra det hemma!

Jag har blivit intresserad av mode på senare dagar. Speciellt att läsa i alla våra tisskrifter om det.Så fort man säger att man är intresserad av mode ska alla börja kommentera och tycka&tänka. Men handlar det inte samtidigt om att klä sig i det man själv tycker är snyggt och bekvämt? Måste säga att det är så jag tycker att det är!

Men jag tänkte ändå att ibland ge ett och annat tips om vad jag kan tycka är snyggt och vad som känns inne, för min del det vill säga. Sedan om någon engagerar sig i det, det kvittar väl :)

och sen ska ni ju självklart få läsa om vissa av de dagar som passerar i mitt liv, alla med- och motgångar!Hoppas att de som läser tycker att min blogg är rolig och intressant att läsa, på återséende!

image1


RSS 2.0