GREAT!

Idag är jag lyckligare än någon annan.

Vi var uppe i örebro idag och kikade på en liten etta samt en super fin tvåa. OCH BÅDA BLIR VÅRA.
I en månad ska vi bo i ettan som liksom är källaren på någons hus. ( Elias kontakter) :),.
sen så den 1a okt flyttar vi till en lägenhet som är helt underbar. Vår första lägenhet, så glad att jag har elias att dela detta med. Just nu går ingenting emot.
Något som jag har lite panik för dock är att jag inte vet vad jag ska göra på dagarna riktigt, när elias går i skolan. Helt ny stad och helt nya människor. Fast det är ju det jag längtat till så nu ska jag vara tyst, gå och lägga mig och fundera på hur jag ska inreda våran första lägenhet.
Jag och hjärtat förevigt<3





I wan't, but I can't have.

Det var längesen jag vaknade såhär tidigt.
Vaknade halv 5 och har inte kunnit somna om sen dess. Legat och tänkt på precis allting, eftersom jag inte vet hur det kommer att bli med någonting.
Har hittat en utbildning ( omvårdnad) som jag ska kolla upp idag. Jag ångrar ju starkt att jag inte läste omvårdnad på gymnasiet men det är inte så mycket att göra åt det nu.
Har även suttit och kollat kläder och skor och det finns så mycket man vill ha, men som man inte kan få. I alla fall inte just nu. Kollade på hur mycket pengar jag gjort av med det senaste året, det ger mig så mycket ångest tt jag inte vet var jag ska ta vägen, men nu får jag smaka på det, jag är ju nästintill pank så att. Livet är väl underbart.

Kolla bara häääär

från forever 21





från monki, heter lämpligt nog Elin dress. i love it




är den inte snygg så säg. även denna från monki.


over and out!







New start..

Tråkigare människa får man ju leta efter(mig).
Jag har slutat blogga ett antal gånger nu men nu kör jag en gång, på allvar.
Eftersom mitt liv kommer förändras en hel del nu så kanske det blir lite intressantare att läsa om. Flyttar till Örebro inom en snar framtid, blir sambo, börjar jobba och eventuellt plugga. Jag har velat flytta ifrån Skövde och skaraborg ett bra tag nu. Och äntligen blir det av.
Fast först så ska såklart allting skita sig. Lägenheter finns det inga, och när vi väl får en så funkar det inte och på den vägen har det varit.
Nu ska jag nog gå upp och rensa bland kläder och liknande. Återkommer imorgon!

ciao :)

RSS 2.0